ÖSSZETEVŐK: málna páte de fruit (málna, cukor, glükóz, damaszkuszi bio rózsavíz, pektin, citromsav, espelette chili paprika), 63%-os perui étcsokoládé (perui kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, vanília), porcukor, liofilizált málna. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült. Tárolás: Száraz hűvös helyen! Minőségét megőrzi: gyártástól számított 6 hónap.
TÁPÉRTÉK: Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 1967 kJ, 470 kcal, Zsír: 20,9 g, amelyből telített zsírsavak: 12,7 g, Szénhidrát: 63,4 g, amelyből cukor: 62 g, Fehérje: 5,64 g, Só 0,16 g.
FLORE AJÁNLÁSA NEKED:
„Ez a finomság kívül-belül málna és egy kis (íz)robbanás! A drazsé közepét egy espelette chilivel és bio damaszkuszi rózsavízzel fűszerezett málna pâtes de fruit alkotja, amelyet 63%-os perui Valrhona étcsokoládéba drazsíroztam és liofilizált málnaporba forgattam. Ez a pâtes de fruit közepű drazsé egy igazi ritkaság. Mogyorós, mandulás, egyéb csonthéjas közepű csokoládé drazséval gyakran lehet találkozni, de gyümölcszselés drazséval már annál ritkábban és bár mindegyik kreációmra gyermekemként tekintek, erre a drazséra külön büszke vagyok. A Bang!Bang drazsé rengeteg kísérletezés eredményeképpen született, a málna zselé közepét számtalan csokoládéval próbáltam ki mire megtaláltam azt a tökéletes étcsokoládét, amelynek az aromái a leginkább kiemelik a málna ízét, de a végeredmény kárpótolt minden erőfeszítésért. Egyszerre édes, gyümölcsös, savas és csípős! A BangBang! hatás garantált!
u.i.: Személyes kedvencem!”
Tóth Flóra Emese
alapító, kreatív cukrász