ÖSSZETEVŐK: pekándió, tejcsokoládé (cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília kivonat), fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília kivonat), karamellizált ropogós ostyatöret (liszt, cukor, vaj, napraforgó olaj, tejpor, árpamaláta), etióp kávé, kávé paszta. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült. Tárolás: Száraz hűvös helyen! Minőségét megőrzi: gyártástól számított 8 hónap.
TÁPÉRTÉK: Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 2893 kJ, 691 kcal, Zsír: 45,8 g, of amelyből telített zsírsavak: 15,3 g, Szénhidrát: 37,6 g, amelyből cukor: 35,3 g, Fehérje: 7,9 g, Só: 0,17 g.
Flore ajánlása neked:
„Kávés pekándiós drazsénkat hajdani kávézóm, a Café Flore emlékére álmodtam meg. A pekán diót frissen őrölt etióp kávéval gazdagon megszórt tejcsokoládéba drazsíroztam, majd kapott egy vékony fehér csokoládé réteget, amelyre a márványos hatás és a még intenzívebb kávés íz érdekében a Norohy etióp kávé kivonatát csorgattam. A Café Flore kávézóban is ugyanezt a Madal Kávézó pörkölőjében készült Beyond Within specialty etióp kávét használtuk. A drazsé csomagolására pedig a kávézó emblematikus Elektra Barlume kávégépét rajzoltuk meg. Ez a drazsé nekem egy szívet melengető nosztalgia, de annak is élmény, aki a hattyú utcai kis franciás hangulatú Café Flore kávézót nem ismerte!
u.i.: testvérem, Palcsi kedvence
Tóth Flóra Emese
alapító, kreatív cukrász