ÖSSZETEVŐK: étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília kivonat), kávébab, porcukor, kakaópor, kardamom, fahéj, szerecsendió, szegfűszeg, szegfűbors, feketebors. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült. Tárolás: Száraz hűvös helyen! Minőségét megőrzi: gyártástól számított 8 hónap.
TÁPÉRTÉK: Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 2206 kJ, 527 kcal, Zsír: 35,11 g, amelyből telített zsírsavak: 21,2 g, Szénhidrát: 35,5 g, amelyből cukor: 25,8 g, Fehérje: 7,3 g, Só: 0,03 g.
FLORE AJÁNLÁSA NEKED:
„Köztudott rólam, hogy nem vagyok egy koránkelő típus, így amikor ezt a kávébab drazsét megálmodtam azt a reggeli hangulatot képzeltem el, amikor klasszikus kék kis pizsamámban, a ropogós fehér ágyneműből kinyújtózva a reggeli gőzölgő kávé után nyúlok, miközben bosszantóan csörög az ébresztő óra. Ha neked is ismerős ez a helyzet, biztosan nagy kedvenced lesz ez a drazsé. A csokoládé drazsé centerét egy világos pörkölésű costa rica-i kávébab alkotja, amelyet a Cacao Barry 70%-os Santo Domingo étcsokoládéjába drazsíroztam, majd egy csipet arab kávé fűszerrel, vagyis kardamommal, fahéjjal, szerecsendióval, szegfűszeggel és borssal tettem még izgalmasabbá. A drazsírozás során a “málna-hatást” alkalmaztam, ennek köszönhető a drazsé szemek különleges, egyedi málna szemre emlékeztető fodros külseje. A drazsét a még intenzívebb ízhatás érdekében kívülről is fűszeres kakaóporba forgattam."
u.i.: Makány Márta divattervező kedvence
Tóth Flóra Emese
alapító, kreatív cukrász