ÖSSZETEVŐK: fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília kivonat), pörkölt szicíliai mandula, matcha por, wasabi por, porcukor, természetes jázmin esszencia. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült. Tárolás: Száraz hűvös helyen! Minőségét megőrzi: gyártástól számított 8 hónap.
TÁPÉRTÉK: Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 2369 kJ, 566 kcal, Zsír: 40 g, amelyből telített zsírsavak: 14,2 g, Szénhidrát: 36,5 g, amelyből cukor: 33,8 g, Fehérje: 13,76 g, Salt: 0,15 g.
FLORE AJÁNLÁSA:
„Amikor ezt a drazsét megálmodtam valami nagyon keleties, nagyon Japán hangulat lebegett a lelki szemeim előtt. Az első kísérletezéseknél még csak azt tudtam, hogy valami matchás drazsét szeretnék készíteni és előbb álmodtam meg a csomagolást, mint magát a drazsét. Elképzeltem a matcha zöld hátteret és két evőpálcikát tartó kezet, a pálcikák közt pedig a drazsét. Tervezőgrafikusunk, László Nikolett szakértő kezei közt a kezek végül rózsaszín kimonóba öltöztek és elnyerték végső formájukat, miközben a drazsé is egyre finomodott a kísérletezések során. Végül pirított szicíliai mandula került a drazsé közepébe, amit matcha teás, jázminos és leheletnyit wasabis fehércsokoládéba drazsíroztam. Az ízek időrendben egymás után érkeznek, először a jellegzetes zöld teás matcha-t érezzük, majd érkezik a virágos jázmin és végül, amikor lenyeltük a falatot, érkezik az enyhén csípős, tormás íz.
u.i.: Mede Ádám kreatív séf kedvence”
Tóth Flóra Emese
alapító, kreatív cukrász