ÖSSZETEVŐK: mangó-passion fruit páte de fruit (mangó, passion fruit, cukor, glükóz, almalé, pektin, citromsav), étcsokoládé (kakaóbab, cukor, kakaóvaj, vanília), kakaópor. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült. Tárolás: Száraz hűvös helyen! Minőségét megőrzi: gyártástól számított 6 hónap.
TÁPÉRTÉK: Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 1641 kJ, 392 kcal, Zsír: 19,5 g, amelyből telített zsírsavak: 11,64 g, Szénhidrát: 44,3 g, amelyből cukor: 41,5 g, Fehérje: 5,8 g, Só: 0,05 g.
FLORE AJÁNLÁSA NEKED:
„Őszinte leszek, ezt a drazsét először és elsősorban a kedvesemnek alkottam meg, aki nagyon szereti a savas gyümölcszseléket és a kiváló minőségű étcsokoládét. Ez a pâtes de fruit közepű drazsé egy igazi ritkaság. Mogyorós, mandulás, egyéb csonthéjas közepű csokoládé drazséval gyakran lehet találkozni, de gyümölcszselés drazséval már annál ritkábban és bár mindegyik kreációmra gyermekemként tekintek, erre a drazséra külön büszke vagyok. A mangós, passion fruit-os zselés centert a Valrhona csokoládégyár 100 éves fennállásának évfordulójára készített 80%-os Komuntu csokoládéjába drazsíroztam. Az étcsokoládé intenzív fás, pörkölt magos karaktere szép sav egyensúlyt alkot az egyszerre édes és savas mangó-passion zselével. Ehhez a különleges édességhez egy öntudatos kis Mangó királyt álmodtam meg a csomagolásra. Ez a drazsé nagyon király és tudja is magáról!
u.i.: Kedvesem favoritja”
Tóth Flóra Emese
alapító, kreatív cukrász