ÖSSZETEVŐK: piemonti mogyoró, tejcsokoládé (kakaóvaj, zsíros tejpor, cukor, kakaóbab, barna cukor, természetes vanília kivonat, emulgeálószer: napraforgó lecitin, árpamaláta kivonat), étcsokoládé (kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szója napraforgó lecitin, természetes vanília kivonat), mogyoró praliné (mogyoró, cukor, vanília, só), mogyoró gianduja (cukor, mogyoró, tejpor, kakaóvaj, természetes vanília), porcukor. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült. Tárolás: Száraz hűvös helyen! Minőségét megőrzi: gyártástól számított 8 hónap.
TÁPÉRTÉk: Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 2357 kJ, 563 kcal, Zsír: 41,5 g, amelyből telített zsírsavak: 15,6 g, Szénhidrát: 31,9 g, amelyből cukor: 29,8 g, Fehérje: 14,4 g, Só: 0,07 g.
FLORE SZEMÉLYES AJÁNLÁSA NEKED:
„A Mókus fantázianévre hallgató csokoládé drazsénkat egy nizzai utazásom ihlette. Franciaországi tanulmányutam során az egyik kedvenc nizzai cukrászdámban kóstoltam hasonló mogyorós csokoládé drazsét és ezt az ízélményt szerettem volna megidézni nektek. A drazsé közepébe pirított piemonti mogyorót rejtettem, melyet Valrhona giandujával dúsított 40%-os Valrhona tejcsokoládéval drazsíroztam, majd ropogós mogyoró pralinéval gazdagított 66%-os Valrhona étcsokoládéval fejeztem be, végül pedig hűsítő porcukorba forgattam. Ehhez a tripla mogyorós csokoládé drazséhoz egy kedves, torkos kis mókust álmodtunk meg a csomagolásra, aki éppen a kedvenc mogyorós drazséját szorongatja a kezében. Nálunk a családban nagyon sokan „mogyoró pártiak”, bármilyen különleges karamell, vagy gyümölcszselé közepű drazsét is készítek, édesanyám és a testvérem mindig a „magos” drazséra szavaz. Ha te is ismersz ilyen mogyoró rajongót a családban, biztosan örülni fog ennek a drazsénak.”
u.i.: Anyukám kedvence”
Tóth Flóra Emese
alapító, kreatív cukrász