ÖSSZETEVŐK: kakaó juice pâtes de fruit (kakaójuice, cukor, citromsav, pektin), tejcsokoládé (kakaóbab, kakaóvaj, cukor, tejpor), étcsokoládé (kakaómassza, cukor a kakaógyümölcshúsból), kakaópor. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült. Tárolás: Száraz hűvös helyen! Minőségét megőrzi: gyártástól számított 6 hónap.
TÁPÉRTÉK: Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 1829 kJ, 437 kcal, Zsír: 22,2 g, amelyből telített zsírsavak: 13,6 g, Szénhidrát: 48,5 g, amelyből cukor: 45,3 g, Fehérje: 6,1 g, Só: 0,06 g. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült.
FLORE AJÁNLÁSA NEKED:
„Amikor először találkoztam a kakaó juice-al, rögtön tudtam, hogy ezzel az alapanyaggal szeretnék kezdeni valamit. Könnyen adta magát a dolog, hogy egy ennyire édes és közben nagyon savas alapanyagból pâtes de fruit kell készíteni. A tesztelések során többféle csokoládéval is összekóstoltuk a kész kakaó juice pate de fruit és az egyértelmű volt, hogy a Cacao Barry Evocao csokoládéja a maga erős savasságával méltó párja lehet. Az Cacao Barry Evocao csokoládéja nem csak szokatlan savasságával hívja fel magára a figyelmet, ez egy úgynevezett „wholefruit” csokoládé, vagyis semmilyen emulgeálószert, vaníliát nem tartalmaz és a cukrot is a kakaóbab gyümölcsből nyerik hozzá, tehát minden összetevője teljesmértékben csak a kakaóbab gyümölcsből származik. A savas csokoládét szerettem volna ellensúlyozni egy lágyabb tejcsokoládéval, többféle tejcsokoládét is kipróbáltunk, míg végül a Harrer Csokoládéműhely 63%-os perui bean to bar tejcsokoládéja bizonyult a tökéletes párosításnak. A savas és az édes, a telt és a csokoládés ízek különleges, semmi máshoz nem hasonlítható ízharmóniát alkotnak ebben a drazséban, miközben bemutatja a legújabb innovációkat és a fenntarthatóságra épülő legújabb trendeket a csokoládé készítés terén.
u.i.: Tóth Barbara esküvőiruha tervező és nem mellesleg legjobb barátnőm, örök pajtim kedvence”
Tóth Flóra Emese
alapító, kreatív cukrász