ÖSSZETEVŐK: fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília kivonat), karamell cukorka (cukor, zsíros tejpor, tejszín, vaj, vanília, só, kakaóvaj), karamellizált ropogós ostyatöret (liszt, cukor, vaj, napraforgó olaj, tejpor, árpamaláta), vanília, tonkabab, madagaszkári vadbors. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült. Tárolás: Száraz hűvös helyen! Minőségét megőrzi: gyártástól számított 6 hónap.
TÁPÉRTÉK: Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 2503 kJ, 598 kcal, Zsír 29,8 g, amelyből telített zsírsavak: 18.9 g, Szénhidrát: 59,4 g, amelyből cukor: 56,3 g, Fehérje: 5,8 g, Só: 0,59 g. A termék mogyorót, csonthéjasokat, gabonát és tejtermékeket is feldolgozó kézműves üzemben készült. Tárolás: Száraz hűvös helyen!
FLORE AJÁNLÁSA NEKED:
„Willy Wonka drazsénk megalkotására a Charlie és a Csokigyár könyv és film ihletett. A zsúfolt karácsonyi szezonban segédkező munkatársaim a filmből ismert csokoládégyári munkásnak, kis oopmaloompáknak szokták nevezni magukat, engem pedig Willy Wonkának, a csokoládégyárosnak. Bár a Willy Wonka-i méretektől még messze vagyok, de a játékos Willy Wonka – Willy Tonka párhuzam nagyon is tetszett ehhez a tonkababos drazséhoz. A drazsé közepét a műhelyünkben egyedi receptúra alapján készült kézműves sós karamell cukorka kocka alkotja, amelyet tahiti vaníliával, tonkababbal és madagaszkári borssal fűszerezett fehér csokoládéval és bőséges mennyiségű karamellizált ostyatörettel drazsíroztam. Csokoládé, cukorka, fűszerek, ostya és minden, ami elvarázsolhat egy mesebeli csokoládégyárban! Ehhez a trükkös kis drazséhoz egy Willy Wonkának öltözött kis tonkabab illusztrációt álmodtunk meg.
u.i.: Az Anantara New York Palace Budapest szálloda vendégeinek kedvence”
Tóth Flóra Emese
alapító, kreatív cukrász