Csokoládé drazsék
Tíz ízből álló csokoládé drazsé kollekciónkat alapítónk és kreatív cukrászunk, Tóth Flóra Emese egy több, mint 2 éves termékfejlesztési folyamatot követően állította össze: „A saját fejlesztésű receptek összeállításánál az volt a célunk, hogy egy olyan csokoládé drazsé kollekciót hozzunk létre, amelyben a kiemelkedő minőség egyaránt fémjelez minden egyes ízt, de a különböző kreációk közt mégis minden kedves édesszájú megtalálhatja a maga kedvencét, legyen az akár az édesebb fehér csokoládé drazsé, vagy egy 80%-os étcsokoládés finomság. Mindegyik íz különleges a maga nemében, ezért mindegyikük saját fantázianevet és ahhoz kapcsolódó színes, vidám illusztrációt kapott, akár a kedvenc csomagolásod alapján is választhatsz! A finomságok nyitáskönnyítővel ellátott, újrahasznosítható, visszazárható -nem mintha gyakran szükség lenne rá-, aromazáró tasakban várják, hogy megrendeld őket!
Csokoládé drazséinkhoz a legkiválóbb alapanyagokat használjuk, Piemont-i mogyoró Langhe tartományból, szicíliai „tuono” típusú mandula, Costa Ricai-i specialty minőségű kávébab, etióp Yirgacheffe kávé, a francia Valrhona és a belga Cacao Barry gyár csokoládéi, Terre Exotique fűszerek és megannyi finomság! Ízpárosításaink és textúráink olykor akár meghökkentőek, vagy szokatlanok lehetnek a gasztronómiában kevésbé jártas csokoládé fogyasztóknak, de a tudományos alapokon nyugvó aroma profil választásaink és a számos kóstolást is magába foglaló hosszadalmas teszt folyamat garantálja a harmonikus ízélményt. Az ízek közt szerepel mogyorós, gyümölcsös, étcsokoládés, ropogós, édes, mandulás, csípős, tejcsokoládés, karakteres, fűszeres, fehér csokoládés és füstös is. Garantáljuk, hogy ezeket az ízeket jelenleg máshol nem találod meg!
Legelső versenyünkön - az egyik legrangosabb csokoládé megmérettetésen - a londoni Academy of Chocolate Awards versenyén csokoládé drazsé kollekciónk 6 érmet szerzett. A kollekció a „brand presentation” kategóriában arany érmet nyert, míg BangBang!, Sweet Sushi, Open Sesame!, Chipmunk és King of the Mango ízeinket bronz éremmel jutalmazták.